Várható volt: nyitva marad a miskolci strand, a fideszesek azonnal megjelentek, saját sikerükként előadva

Megosztás

A miskolci fideszes képviselők látványosan háttérbe húzódva, csendben várakoztak az elmúlt napokban, amikor az 1956-os forradalommal kapcsolatos orosz megalázás utáni döbbenetes kormányzati hallgatást lekopírozták. Szintén többnyire kínosan kerülik a Fidesz által Alsózsolcára telepítendő, veszélyes akkumulátor-feldolgozó témáját. A legkisebb sikert azonban rögtön sajátjukként állítják be.

Molnár Péter egyenesen úgy fogalmazott, hogy “a nyomás hatására elértük, hogy nyitva maradjon a Selyemréti uszoda“. Egészen pontosan egy igen látványos posztot a következő szöveggel:

SIKER! A nyomás hatására elértük: a Selyemréti uszoda idén nyitva marad!
Kellemes úszást, fürdőzést kívánok Mindenkinek!

Hozzászólások a poszt alatt (példák): “Milyen nyomás hatására…! Nehogy már azt higgyék, az Önök nyomására tették! Megy az öntömjénezés….mintha Kiss Jánost hallanánk.” Nem sokkal alatta pedig: “Akkor jó lenne, ha az árakra is nyomást gyakorolnának, pl. a világbajnok magas árakra, a mocskos, hazug, ötödéért vásárolt gázra, a covidon a mások pénzén meggazdagodott szemétládákra miért nem gyakorolták a nyomást, mert azt tolvajok csinálták, az rendben van? Nyomassátok, nyakatokon a választás.”

Nem maradt ki a más tollával való ékeskedésből Hollóssy András sem:

SIKER! Nem zár be a Selyemréti Strandfürdő.

“Siker???? De nem a tiétek, hanem a lakosságé. Amibe a politika belenyúl, az már nem tiszta.” Valamint: “Sok köze nincs a nyitva maradáshoz….más érdeme” – írták a hozzászólók a politikus saját bejegyzésénél.

A miskolciak, különösen az Alsózsolcán lakók viszont nagyon kíváncsiak lennének Molnár és Hollóssy véleményére is, vajon támogatják-e a Fidesz által idetelepíteni készült akkumulátor-feldolgozót, erről azonban továbbra is mély hallgatást tapasztalhatunk. Kellemetlen téma ez a kormánypártiaknak, pont úgy, mint az 1956-os forradalom orosz tankönyvekben történő teljes megalázása, ami ellen természetesen sem Szijjártó, sem Orbán, sem a miskolci fideszesek nem emelték fel szavukat, csak látványosan, de igen kínosan hallgatnak. Pedig sokakat érdekelne, hogy valóban ennyire meghunyászkodnak-e Putyinék előtt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek